☆ Data Filmek Fóruma ☆: Regisztrációs űrlap - ☆ Data Filmek Fóruma ☆

Ugrás a tartalomhoz

Regisztrációs feltételek és szabályok

A regisztráció folytatásához el kell fogadnod az alábbiakat:


Fórum Szabályzat


Köszöntünk az oldalon kedves Látogató!


Kérünk, hogy olvasd el figyelmesen az itt található szabályokat. A fórum használatával, a regisztrációval elfogadod az itt leírtakat, és elismered, hogy elolvastad és megértetted a fórum használatának feltételeit, és hogy ezek be nem tartását hogyan szankcionáljuk.
Ahhoz, hogy láthasd az oldal teljes tartalmát, egy ingyenes regisztrációra van szükséged.
Azzal, hogy használod a „DataFilmek.net” fórumot (a továbbiakban „mi”, „a fórum”, „Data Filmek”, „http://www.datafilmek.net”) elfogadod, hogy betartod az alábbi feltételeket. Ha nem fogadod el, kérjük ne használd, illetve ne is keresd fel a fórumot. A feltételeket bármikor megváltoztathatjuk, és habár a lehető legtöbbet megtesszük, hogy értesítsünk a változásról, érdemes rendszeresen áttekinteni ezt az oldalt, mivel a fórum használati feltételeinek megváltoztatása utáni további használatával beleegyezel az új feltételek betartásába.

Beleegyezel, hogy nem küldesz semmilyen sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, közízlést sértő vagy bármely más olyan tartalmat, mely sérti a hazádban, a fórumot kiszolgáló szerver országában érvényben lévő vagy a nemzetközi törvényeket. A fentiek megsértése azonnali és végleges kitiltáshoz vezethet az internetszolgáltatód értesítésével együtt, ha ezt szükségesnek tartjuk. A feltételek betartatásának érdekében az összes hozzászóláshoz tartozó IP-címet tároljuk. Elfogadod, hogy a fórum fenntartóinak jogukban áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásaid vagy lezárni az általad nyitott témákat, amennyiben úgy ítélik meg, hogy ez szükséges. Mint felhasználó, elfogadod, hogy bármely adat, melyet megadsz, tárolásra kerül a fórum adatbázisában. Ezek az információk a beleegyezésed nélkül semmilyen módon nem kerülnek átadásra egy harmadik félnek, de a fórum fenntartói nem tudnak felelősséget vállalni az adatokért egy esetleges „hackertámadás” esetén.

Amennyiben a regisztrációban lévő kötelező mezőket szándékosan helytelenül töltöd ki, abban az esetben az oldalunkról kitiltunk.

Amennyiben a regisztráció során hibát ír ki a fórum, abban az esetben először próbálj meg belépni a megadott bejelentkezési adatokkal, és ha nem enged, csakis abban az esetben írj a kapcsolati email címre.
Kapcsolati címünk: info[kukac]datafilmek.net . Esetleges szerzői jogi probléma esetén szintén erre a hivatalos címünkre várjuk a levelet!

JOGI NYILATKOZAT:
Oldalunkon nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat, minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein található, melyek helyét csak megjelöljük és kategorizáljuk, illetve nem ismerjük azok részletes tartalmát, így nem tudunk semmilyen felelősséget vállalni értük! Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!